Sports-laitteilla on lähtökohtaisesti 12 kk rajoitettu takuu, poislukien Team-vastaanottimet.

Jos huomaat sykepannassasi tai vastaanottimessasi vian, täytä ensimmäiseksi huoltoilmoitus täällä. Voit lisätä useita samantyyppisiä laitteita samalle huoltoilmoitukselle. Jos sinun tarvitsee tehdä huoltoilmoitus sekä sykepannoista, että vastaanottimesta, tee molemmista omat huoltoilmoitukset.

Käsittelemme huoltoilmoitukset kahden (2) arkipäivän sisällä. Kun huoltoilmoituksesi on käsitelty, lähetämme sinulle huoltoilmoituksesi pdf-tiedostona.

Huomio!

Älä lähetä laitettasi meille ilman huoltoilmoitustasi. Palautamme laitteet takaisin lähettäjälle, jos ne saapuvat ilman huoltoilmoitusta.

Jos sinulla on kysyttävää huoltokäytännöistä, voit olla yhteydessä Firstbeat Tuotetukeen.