Sports-ohjelman kanssa yhteensopivat laitteet on lueteltu tässä. Yhteensopivuus tarkoittaa, että sykemittarin tallentama syketieto voidaan ladata ja analysoida Sports-ohjelmassa.

Firstbeat-laitteet

• Firstbeat Bodyguard 2
  • Firstbeat Team receiver 30 ja Team receiver 80
  • Receiver 10

Garmin

• Forerunner 620, 630
  • Forerunner 645 ja 645 music
  • Forerunner 920xt
  • Forerunner 235 (vain sykepannan kanssa mitatut mittaukset)
  • Forerunner 735xt
  • Forerunner 935
  • fenix 3 (kaikki versiot)
  • fenix 5 (kaikki versiot)
  • epix
  • Edge 520*
  • Edge 820**
  • Edge 1000
  • Edge 1030

Ennen kuin näistä Garmin-laitteista voidaan ladata sykedataa Sports-ohjelmaa, ne pitää asettaa tallentamaan sykevälivaihtelutietoa (R-R tietoa). Voit katsoa ohjeet siihen täältä. Vain ne mittaukset, jotka on tallennettu sykepannan kanssa pystytään latamaan Sports-ohjelmaan. Optisella sykemittauksella tallennettuja mittauksia ei pysty lataamaan ohjelmaan.

Huomaa, että uusimmat Garmin-laitteet, kuten Fenix5, Forerunner 935 ja Edge 1030, sisältävät jo valmiiksi asennettuna "Log HRV" asetuksen, joten ylimääräisiä asetuksia ei tarvita. Voin vain valita tallennuksen päälle suoraan laitteesta, niin se alkaa tallentaa sykevälivaihtelua.

*Garmin Edge 520, jossa on firmware-versio 12.10 tai uudempi, ei salli mittausten lataamista Sportsiin, vaikka sykevälivaihtelun tallennus olisi päällä.

**Garmin Edge 820, jossa on firmware-versio 8 tai uudempi, ei salli mittausten lataamista Sportsiin, vaikka sykevälivaihtelun tallennus olisi päällä.

Suunto

• Spartan
  • Ambit 1, 2 ja 3 (kaikki versiot)
  • T6-sarja
  • Memorybelt
  • TeamPOD

Suunto Ambit- ja Spartan -laitteista mittaukset ladataan Movescount-palvelun kautta. Voit katsoa ohjeet, kuinka se onnistuu, täältä.

Polar

• RS800
  • RS800CX
  • CS600
  • S810
  • Team 2 (vain data export)