Mittausten lataaminen Movescountista Athleteen onnistuu, kun käytössä on Suunto-sykemittari, joka tallentaa sykevälivaihtelua. Tarkista yhteensopivat laitteet täältä.

Lisäksi, jotta lataaminen onnistuu, on Athleteen tallennettava Movescount-asetukset.

Movescount -asetusten tallentaminen Athleteen

Klikkaa "Työkalut" -> "Asetukset" ja valitse sieltä Movescount.com -välilehti.

Anna asetuksiin sama sähköposti, jota käytät Movescountissa. Valitse mistä päivästä alkaen mittauksia haetaan ja haetaanko uudet mittaukset automaattisesti ohjelman käynnistyessä. Muista tallentaa asetukset lopuksi klikkaamalla OK-painiketta.

Kun asetukset on tallennettu, kirjaudu Movescountiin. Movescount ilmoittaa, että Firstbeat Athlete haluaa muodostaa yhteyden. Hyväksy yhteyden muodostaminen, jotta mittausten lataaminen lähtee käyntiin.

Mittausten lataaminen

Mittauksia pystyy lataamaan Athleteen joko automaattisesti aina ohjelman käynnistyessä tai sitten käynnistämällä latauksen manuaalisesti. Klikkaa 'Hae sykevälitiedosto' -painiketta:

Klikkaa sitten Movescount.com -painiketta, niin mittausten lataaminen käynnistyy. Athlete pystyy kerrallaan lataamaan 200 mittausta Movescountista. Mittausten hakeminen alkaa siitä päivämäärästä, joka on asetettu Athleten Movescount-asetuksiin. Athlete hakee myös ne mittaukset, jotka on jo aikaisemmin ladattu ohjelmaan, joten jos ohjelma ei löydäkään uusia mittauksia, pitää päivämääräasetusta muuttaa lähemmäs sitä mittausta, joka on viimeisenä latautunut. Jos mittausten lataamisessa on ongelmaa, voit katsoa lisää apua täältä.