Mittausten lataaminen Movescountista Sportsiin onnistuu, kun käytössä on yhteensopiva Suunto-laite. Ennen kuin mittausten lataaminen onnistuu, pitää Sportsiin tallentaa Movescount-tiedot sekä hyväksyä Sportsin tai Sports Individualin yhteyspyyntö Movescountissa. Seuraa näitä ohjeita yhteyden muodostamiseksi.

1. Movescount asetusten tallentaminen

Avaa asetus valitsemalla Työkalut - Movescount asetukset

Anna niiden profiilien Movescount-sähköpostiosoitteet, joiden mittaukset haluat synkronoida Sportsiin.

Voit halutessasi valita päälle asetuksen "Automatic download", joka tarkoittaa sitä, että mittaukset ladataan Movescountista valituille profiileille Sports-ohjelman käynnistyksen yhteydessä. Muista lopuksi klikata "OK" tallentaaksesi tekemäsi muutokset. Sports- ohjelma lähettää yhteyspyynnön Movescountille.

2. Sports-ohjelman hyväksyminen Movescountissa

Seuraavaksi Sports- tai Sports Individual -ohjelman yhteyspyyntö pitää hyväksyä Movescountissa. Pyydä lisäämiäsi urheilijoita kirjautumaan Movescountiin omilla tunnuksillaan. Sportsin yhteyspyynnön pitäisi tulla heti kirjautumisen jälkeen. Pyyntö on hyväksyttävä, jotta mittaukset latautuvat Movescountista Sportsiin.

3. Mittausten latautuminen

Voit valita asetukseksi, että mittaukset latautuvat automaattisesti Movescountista aina kun Sports-ohjelman käynnistää. Jos automaattinen lataaminen on pois käytöstä, mittausten lataamisen voi käynnistää manuaalisesti klikkaamalla "Hae sykevälitiedostot" -painiketta ja sieltä "Suunto Movescount"

Valitse ajanjakso, jolta haluat tuoda mittauksia. Kun mittaukset on ladattu Sports-ohjelmaan, voit analysoida ne ja luoda niistä raportteja.