Mittausten lataaminen Sports-ohjelmaan voi epäonnista neljästä syystä:

1. Sportsiin ei ole tallennettu Movescount-asetuksia
  2. Movescountissa on mittaus, joka ei ole yhteensopiva Sportsin kanssa
  3. Sports ei löydä uusia mittauksia
  4. Mittaukset on aiemmin ladattu, mutta sen jälkeen poistettu Sportsista

1. Sportsiin ei ole tallennettu Movescount-asetuksia
Tarkista, että olet antanut asetuksiin sähköpostiosoitteet oikein, ja että urheilijat ovat hyväksyneet Sportsin yhteyspyynnön Movescountissa. Voit tarkistaa myös täältä, kuinka Movescount-asetukset tallennetaan Sportsiin.

2. Movescountissa on mittaus, joka ei ole yhteensopiva Sportsin kanssa
Syitä, miksi mittaus ei ole yhteensopiva Sports-ohjelman kanssa, on neljä:
  • Mittaus on liian lyhyt, eli alle kaksi minuuttia pitkä.
  • Mittaus on manuaalisesti lisätty Movescountiin tai sitä on muokattu.
  • Mittaus ei sisällä sykevälivaihtelutietoa.
  • Movescountissa on kaksi täsmälleen samanlaista mittausta, eli mittaus on tuplautunut

Jos Movescountista löytyy joku ylläkuvatuista mittauksista, se pysäyttää kaikkien sen jälkeen tulevien mittausten latautumisen ohjelmaan. Poista siis ongelman aiheuttava mittaus Movescountista, niin latautuminen käynnistyy uudelleen.

3. Sports ei löydä uusia mittauksia

Sports pystyy kerrallaan hakemaan 200 mittausta. Se hakee myös jo kertaalleen ladatut mittaukset, joten jos Sports ei löydä uusia mittauksia, se johtuu todennäköisesti siitä, että tuo 200 mittauksen raja on tullut vastaan. Saat käynnistettyä latauksen uudelleen, kun klikkaat "Hae sykevälitiedosto" painiketta ja valitset sieltä "Suunto Movescount" -painikkeen. Sports aloittaa haun uudelleen siitä mihin on viimeksi jäänyt.

4. Mittaukset on aiemmin ladattu, mutta sen jälkeen poistettu Sportsista

Jos mittaukset on aiemmin ladattu Sportsiin, mutta poistettu ohjelmasta tämän jälkeen, voit ladata ne uudelleen poistamalla merkinnät näistä mittauksista Sportsin Movescount lokitiedostosta. Lokitiedosto löytyy tietokoneeltasi Firstbeat Files -kansiosta kyseisen profiilin nimellä nimetyn kansion alta. Lokitiedoston nimi on 'SPORTS_MOVES.txt'. Avaa tiedosto ja poista niitä mittauksia vastaavat rivit, jotka haluat uudelleen ladata. Tämän jälkeen tallenna lokitiedosto. Seuraavaksi avaa Sports ja lataa mittaukset. Jos sinulla on valittuna mittausten automaattinen lataus, mittaukset latautuvat ohjelmaan automaattisesti. Muussa tapauksessa voit ladata mittaukset valitsemalla 'Lataa R-R -tiedosto' > 'Movescount'.