Järjestelmän minimivaatimukset ovat:

• Windows-käyttöjärjestelmä: 7, 8 ja 10
  • Muistia vähintään: 1 GB RAM (32-bit) tai 2 GB RAM (64-bit)
  • Prosessori: 1GHz tai nopeampi 32-bit (x86) tai 64-bit (x64)
  • Vapaata levytilaa vähintään: 1 GB
  • Adobe PDF lukuohjelma ta muu pdf-dokumenttien lukemiseen soveltuva ohjelmisto
  • Näytön resoluutio vähintään: 1024 x 760

Nämä vaatimukset koskevat sekä Sports Team, että Sports Individual -ohjelmistoja.

Sports-ohjelmaa voi myös käyttää Windows-tabletilla, jossa on normaali Windows-käyttöjärjestelmä, ei Windows RT. Huomaathan, että laitteessa pitää kuitenkin olla USB-portti, jos käytät reaaliaikamonitoria tai lataat mittauksia Bodyguard 2 -laitteesta tai muista USB-yhteyden vaativista sykemittareista.

Huomaathan, että ohjelmisto ei ole Mac -yhteensopiva, eikä se toimi mobiililaitteissa, kuten älypuhelimissa tai iPadissa.